LOGO
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Ögrenci Forumu
      Kilitli ForumKORKUTATA ÜNİVERSİTESİ
         Kilitli ForumMühendislik Fakültesi
            Kilitli ForumEnerji Sistemleri Mühendisliği

Mesaj icon Konu: ENERJİ SİST. MÜHENDİSLİĞİ N.Ö. KAZANAN KİMLER ?  
<< Önceki Sayfa   2 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
fazli70
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1738
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 0
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0
Irtibar :0

Alıntı fazli70 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 17:50
  teşekkür ederim
fazli70
IP
berkayy
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
administrator
Kullanıcı No.: 1288
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 45
Kidem : 11
OrtalamaHak : % 3
Irtibar :6

Alıntı berkayy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2010 Saat 12:57
bölümümümüzü kazanan arkadaşlarım sıralamalarını bana burdan yada özel mesaj yoluyla bildirebilirlermi normal veya ikinci öğretim fark etmez..biliyosunz bu sene kılavuz yalan oldu ösym sağolsun..yerimiz nerdeymiş bi fikir sahibi olalım en azından..ilerki yıllarda kıymetinin anlaşılacağına inanıyorum bölümümüzün..bu ne kadar erken olursa o kadar leyhimize..başarılar şimdiden hepinize, hepimize... 
IP
fazli70
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı fazli70 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2010 Saat 13:33
  suan sıralamaları kımse bılmıyor herhalde sadece puanlar bellı herkes puanları yazarsa o şekılde bellı olur ama oda çok zor gıbı
fazli70
IP
berkayy
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
administrator
Kullanıcı No.: 1288
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 45
Kidem : 11
Irtibar :6

Alıntı berkayy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2010 Saat 13:46
  yok lys sonucundaki sıralamalarınızdan bahsediyorum
IP
fazli70
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı fazli70 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2010 Saat 14:01
  ok ben normal öğretimden gırdım 105000 sıralamam vardı
fazli70
IP
fazli70
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 

Alıntı fazli70 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2010 Saat 14:38
  yurt başvuruşlarında ıkametgah belgesi vukuatlı nüfus kayıt öğrneği bunları ısterler mı
fazli70
IP
shenshakrock
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 278
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 35
Kidem : 10
Irtibar :7

Alıntı shenshakrock Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2010 Saat 17:43
Orjinalini yazan: fazli70

yurt başvuruşlarında ıkametgah belgesi vukuatlı nüfus kayıt öğrneği bunları ısterler mı

önceden istiyolardı ama artık pek önemsemiyolar bunları yinede uzaktan geliyorsan kayıt için yanında bulundur ne olur ne olmaz hesabı :)
Kıyafetler değil, kalpler olmalı transparan..
IP
oldman
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1627
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 10
Kidem : 7
OrtalamaHak : % 1
Irtibar :2

Alıntı oldman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2010 Saat 02:13

Osmaniye küçük bir şehir, oldukça ucuz, başarılı olmak için uygun

tek kelime ile öğrenci için ideal,  mükemmel  bir yer.

Küçük bir şehir olmasından dolayı, gençlerin aradığı bir çok imkandan yoksun, bu sebeple bu şehirde okurken öğrenci için mükemmellik kavramı size biraz tuhaf gelecektir, ama bana göre öyle değil..   

Bu şehirde yaşadıkça ve tanıdıkça, zamanla sıkılabilir, hay aksi diyebilirsiniz..

öyle ya.. hayatınızın en dinamik anında,  içi içine sığamayan siz gençler hayal kırıklığı ile içinizde bir  burukluk hissedebilirsiniz, büyük şehirlerin sağladığı sınırsız imkanlar var iken, bunlardan yoksun kalma düşüncesi sizi rahatsız edebilir.. 

Ancak burada kendinizi ters yüz edebilirseniz..o vakit mükemmellik başlar.

Bakın, büyük şehirler de okumakta, yaşamakta zordur.   

O kalabalığın içerisinde, sağladığı imkanlar genellikle öğrencileri yutar, sadece öğrencileri değil,  tüm insanları yutar,  bu gibi şehirlerin eğlenceli tuzakları içerisinde kendini kaybedersin, varolan asıl ve asil amacın yönünden gittikçe uzaklaşır, çilekeşliğinin farkına bile varamadan rüyada gibi sürüklenirsin..

Bu durum herkes için geçerli değil elbette, ama önemli bir çoğunluk için  asıl tehlike burada.

Osmaniyeye gelince nezih bir yer, şehir halkı kozmopolit değil, halkından insanıyla esnafı ile konuştum, birbirlerini tanıyorlar, yaşanan krizinde etkisi ile üniversitenin yarattığı farklılığı iliklerine kadar hissetmişler, sizler onlar için önemlisiniz. onlarla konuştuğunuzda sizi velinimet gördüklerinden, sahip çıkmak istediklerini anlarsınız..

Kalacak yer sorunuda yok. en azından yurda mutlaka kapağı atarsınız.

Eğlenceye gelince.. hiç kafanızı takmayın.. bu sizin elinizde, hatta yapınızda, genlerinize işlenmiş,  orası olmuş, burası olmuş ne fark eder, birkaç genç bir araya geldiğinde kaçınılmaz olarak şen şakraklık başlar, dünya yıkılır istenirse,  asıl eğlence arkadaş arkadaşa derin, o bir türlü bitmeyen sonu gelmez koyu muhabbetlerdir, Hani o büyük şehirdede olsan o sırada, o sohbetler anında,  ne gökyüzünde uçan kuşları farkedersin nede gölgesine oturduğun ağacı, ada vapuru geçer gider yanından bakmazsın, yanından geçen son model arabaları da , geceleyin şaşalı binaların ışıltısınıda görmezsin,  belki bir anlığına bakarsın güzel bir kızın gözlerinin içine, savrulan saçlarına odaklanırsın, sonra o da geçer gider, kaynar muhabetin arasında, çoğunlukla sonradan hatırlamazsın bile,   

Düşünüyorumda, üniversiteli olmanın heyecanı bu devirde de bir başka osa gerek,  aileler için evlatları daha bir kıymetli bu çağda, çoğunlukla gençlerin  bir elinde cep, diğer cepte para,  koltuk arasınada aldımmı  laptopu, kızlı erkekli yallah hatay künefesine, adana kebabına, maraşın dondurmasına, antepten de baklavayı buldummu, gel keyfim gel eğlenmesini bilene. 

daha ötesi var mı ? .. var mı ? bundan gayrısı. inanın bana, gerisi sadece sebepsiz yere yaratılan kendi kendine yaratılan kuruntulardır.

Yani sözün ötesi, elindeki ile yetinmeyi bilebilmek en güzeli değilmi, osmaniye sizin gençler, güzel bir şehir,  sizi kucaklamış, ama inanın yutmaz, yutamaz, devam etmeyi planlıyorsanız, onu iyi kullanın..  
Ama herşeye rağmen Osmaniye size sıkıcımı geldi. sitemkarlığınız bir türlü geçmiyormu ehhh o zaman ne yapmalı, aklı ön plana çıkartarak bunu leyhte kullanmalı... Öğrencisin sen değilmi,  oturup  adam gibi ders çalışmak lazım.  işte cafcafsız, mükemmell bir ortam, fazla bir şey yapma gerek yok.. yalnızca kendin için, sadece derslerine çalış, oku. inan bana böylece çok şey yapmış olursun zaten, işte bu..  kim tutar ki seni, kim tutar .
Sağlıcakla kalın..

Düzenleyen oldman - 01-Eylül-2010 Saat 02:36
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 wwf-vb
Copyright ©2006-2007 wwf-vb
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan & msRxp
WebWizTurk | wwf-vb

Bu Sayfa 0,266 Saniyede Yüklendi.

Osmaniye Haber | Korkut Ata Tanıtım Portalı Zorkun.Net | Sesli Chat | Sesli Chat